• آخرین
  • روند
  • همه
  • News
  • Business
  • Politics
  • علوم پایه
  • جهان
  • Lifestyle
  • فناوری
دانلود برترین فایل بررسی عوامل مؤثر بر كاهش میزان رضایت شغلی كاركنان بانك صادرات ایران

دانلود برترین فایل بررسی اثر ویتامین A بر افزایش كارآیی واكسن ضد كوكسیدیوز در جوجه های گوشتی

دسامبر 20, 2022
برترین پکیج ترم اول زبان فرانسه (آموزش جامع و کامل نحوه‌ تلفظ و خواندن زبان فرانسه)

برترین پکیج ترم اول زبان فرانسه (آموزش جامع و کامل نحوه‌ تلفظ و خواندن زبان فرانسه)

آگوست 23, 2023
برترین آموزش صفر تا صد کسب درآمد از یوتیوب

برترین آموزش صفر تا صد کسب درآمد از یوتیوب

آگوست 23, 2023
برترین پاورپوینت امام محمد باقر (ع) – ارزان فایل

برترین پاورپوینت امام محمد باقر (ع) – ارزان فایل

آگوست 16, 2023
برترین پاورپوینت افزودنی های غذایی – ارزان فایل

برترین پاورپوینت افزودنی های غذایی – ارزان فایل

آگوست 16, 2023
برترین پاورپوینت افت كیفیت و اتلاف آمین در واحدهای تصفیه گاز پالایشگاه – ارزان فایل

برترین پاورپوینت افت كیفیت و اتلاف آمین در واحدهای تصفیه گاز پالایشگاه – ارزان فایل

آگوست 16, 2023
برترین پاورپوینت اصول یادگیری – ارزان فایل

برترین پاورپوینت اصول یادگیری – ارزان فایل

آگوست 16, 2023
برترین پاورپوینت آشنایی با فضای اورژانس در بیمارستان – ارزان فایل

برترین پاورپوینت آشنایی با فضای اورژانس در بیمارستان – ارزان فایل

آگوست 16, 2023
برترین پاورپوینت اسید فسفریک – ارزان فایل

برترین پاورپوینت اسید فسفریک – ارزان فایل

آگوست 16, 2023
برترین پاورپوینت استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی – ارزان فایل

برترین پاورپوینت استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی – ارزان فایل

آگوست 16, 2023
برترین پاورپوینت موضوع سمینار جداسازی غشایی گازها – ارزان فایل

برترین پاورپوینت موضوع سمینار جداسازی غشایی گازها – ارزان فایل

آگوست 16, 2023
برترین پاورپوینت آزمایشگاه مکانیک سیالات – ارزان فایل

برترین پاورپوینت آزمایشگاه مکانیک سیالات – ارزان فایل

آگوست 16, 2023
برترین پاورپوینت تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی – ارزان فایل

برترین پاورپوینت تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی – ارزان فایل

آگوست 16, 2023
  • خانه
  • فناوری
  • جهان
  • ورزشی
  • درباره ما
  • وبلاگ
جمعه, سپتامبر 22, 2023
  • ورود کاربر
  • ثبت نام
ارزان فایل | دانلود پاورپوینت های درسی و تخصصی تحقیق و مقاله ها
  • خانه
  • آموزشی
  • نمونه سوالات
  • پزشکی
  • معماری
  • عمران
  • مدیریت
  • روانشناسی و علوم تربیتی
  • فنی و مهندسی
  • کامپیوتر و IT
  • صفحه اصلی
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
ارزان فایل | دانلود پاورپوینت های درسی و تخصصی تحقیق و مقاله ها
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه پزشکی

دانلود برترین فایل بررسی اثر ویتامین A بر افزایش كارآیی واكسن ضد كوكسیدیوز در جوجه های گوشتی

توسط setare
دسامبر 20, 2022
در پزشکی
250 2
0
دانلود برترین فایل بررسی عوامل مؤثر بر كاهش میزان رضایت شغلی كاركنان بانك صادرات ایران
491
اشتراک گذاری
1.4k
بازدیدها
Share on FacebookShare on Twitter

به منظور مقایسه اثر استفاده از واكسن ضد كوكسیدیوز (ایراكوك) و داروی كوكسیدیواستات كلوپیدول در كنترل ضایعات ناشی از آلودگی تجربی به بیماری كوكسیدیوز، تعداد 720 قطعه جوجه گوشتی یكروزه نر از سویه تجاری Ross 208 به شش گروه تقسیم شدند

بررسی اثر ویتامین A بر افزایش كارآیی واكسن ضد كوكسیدیوز در جوجه های گوشتی

بررسی اثر ویتامین A بر افزایش كارآیی واكسن ضد كوكسیدیوز در جوجه های گوشتی

دسته بندی پزشکی
فرمت فایل doc
حجم فایل 118 کیلو بایت
تعداد صفحات 75
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

بررسی اثر ویتامین A بر افزایش كارآیی واكسن ضد كوكسیدیوز در جوجه های گوشتی

به منظور مقایسه اثر استفاده از واكسن ضد كوكسیدیوز (ایراكوك) و داروی كوكسیدیواستات كلوپیدول در كنترل ضایعات ناشی از آلودگی تجربی به بیماری كوكسیدیوز، تعداد 720 قطعه جوجه گوشتی یكروزه نر از سویه تجاری Ross 208 به شش گروه تقسیم شدند.

برای تغذیه چهارگروه از جوجه ها (شامل دو گروه شاهد و دو گروه واكسینه شده) از جیره غذایی فاقد داروهای ضد كوكسیدی استفاده گردید. در جیره غذایی دو گروه دیگر به میزان 2/0 درصد داروی كلوپیدول به غذا اضافه گردید. در سن 26 روزگی از هر یك از گروههای شاهد، واكسینه شده دریافت كننده دارو، یك گروه از طریق خوراندن سوسپانسیون حاوی مخلوط چهار گونه ایمریا، مورد چالش قرار گرفته و آلوده گردید.

جهت بررسی میزان ااسیست دفع شده از طریق مدفوع، از روز هفتم پس از ایجاد آلودگی تجربی، نمونه های فضولات جمع آوری از نظر میزان OPG مورد ارزیابی قرار گرفتند. همچنین نسبت به اندازه گیری شاخص های تولیدی در سنین 21، 42 و 49 روزگی اقدام شد. نتایج بدست آمده نشان دادند كه استفاده از دارو (كلوپیدول) یا واكسن (ایراكوك) موجب كاهش معنی دار میزان دفع ااسیست در مقایسه با گروه شاهد گردید (05/0)، در حالی كه بین دو گروه تحت درمان با دارو یا واكسن تفاوت معنی دار وجود نداشت (05/0P>).

ایجاد آلودگی تجربی موجب كاهش معنی دار میانگین وزن بدن و بازدهی غذا جوجه‌های آلوده در مقایسه با جوجه های غیر آلوده گردید (05/0). در ارتباط با اثر روش كنترل، نتایج حاصل بیانگر آن می باشند كه تجویز دارو یا واكسن ضد كوكسیدی برای جوجه های آلوده سبب افزایش معنی دار وزن بدن (05/0) و بهبود نسبی بازدهی غذا گردید، اما اختلاف بین گروه تحت درمان با دارو (كلوپیدول) و گروه دریافت كننده واكسن (ایراكوك) از نظر شاخص های تولید معنی دار نبود (05/0P>).

به منظور بررسی اثر ویتامین A بر افزایش كارآیی واكسن ضد كوكسیدیوز در جوجه‌های گوشتی، تعداد 480 قطعه جوجه گوشتی نو یكروزه از سویه تجاری Ross براساس طرح آماری كاملاً تصادفی و با آرایش فاكتوریل 2*2 به چها گروه مساوی تقسیم گردید. بطوریكه هر گروه شامل سه زیر گروه و هر زیر گروه مشتمل بر 40 قطعه جوجه بود. شرایط نگهداری برای تمامی گروهها یكنواخت و استاندارد بود. برای تغذیه دو گروه اول و سوم از مكمل ویتامین A استفاده گردید و نیز دو گروه سوم و چهارم در برابر عفونت تجربی كوكسیدیوز واكسینه گردیدند و گروه دوم بدون دریافت ویتامین A و واكسن به عنوان شاهد انتخاب شد.

جوجه های هر چهار گروه آزمایشی در سن 26 روزگی (سه هفته بعد از تجویز واكسن ضد كوكسیدیوز) با دریافت 100 میكرولیتر از سوسپانسیونه حاوی مخلوطی از چهار گونه ایمدیا بطور تجربی آلوده شدند.

در نهایت، میزان OPG در روزهای 7-13 و شاخصهای تولید در سنین 3، 6و7 هفتگی مورد ارزیابی قرار گرفتند. براساس نتایج بدست آمده، نقش واكسیناسیون در كاهش میزان OPG معنی‌دار بود لیكن با افزایش ویتامین A تأثیر مشخص و معنی‌داری بر كفایت و كارآیی واكسن مشاهده نگردید. مكمل ویتامین A میزان تلفات را در حد قابل قبولی كاهش داد. تجویز واكسن همراه با مكمل ویتامین A تا حدودی شاخصهای تولید را بهبود بخشید.

مقدمه

مسئله كمبود مواد غذایی و بخصوص پروتئین حیوانی یكی از بزرگترین مشكلات كشورهای در حال توسعه می‌باشد. عوامل مختلفی از جمله ارزش غذایی، سلامت گوشت، سرعت رشد، بازده بالای لاشه و سهولت تغذیه باعث گردیده است كه از نظر تأمین پروتئین، گوشت طیور نسبت به گوشت سایر حیوانات حائز اهمیت و برتری باشد. بنابراین باید گامهای موثرتری جهت پیشبرد صنعت طیور برداشته شود. یكی از مهمترین اقدامات، پیشگیری از بروز بیماریهای عفونی مانند بیماری كوكسیدیوز است.

كوكسیدیوز بیماری مهمی از لحاظ اقتصادی در صنعت طیور می‌باشد كه باعث كاهش جذب غذا و به دنبال آن كاهش راندمان تولید می‌گردد. بطور معمول از داروهای مختلفی همراه با غذا یا آب برای مهار بیماری و افزایش میزان تولید استفاده می‌شود، لیكن گران بودن داروهای شیمیایی، بروز مقاومت دارویی و ایجاد گونه های مقاوم در مقابل داروهای شیمیایی، تضعیف سیستم ایمنی، مسمومیت های سلولی همراه با كاهش بازدهی در گله و نیز آثار سوء زیست محیطی ناشی از ورود مستمر داروهای شیمیایی در طبیعت و عواقب نامطلوب حاصل از حضور بقایای دارویی در فرآورده های غذایی از جمله مهمترین عوامل محدود كننده مصرف این تركیبات می‌باشند. از طرف دیگر پیچیدگی چرخه حیات ارگانیسم و پاسخ ایمنی، توسعه واكسیناسیون را با مشكل مواجه كرده است. لذا با توجه به مشكلات فوق، اتخاذ یك روش كنترل نوین بدون عوارض سوء كه مبتنی بر ایمنی، تغذیه و ژنتیك باشد، ضروری به نظر می رسد. در این طرح، اثرات استفاده از ویتامین A در خوراك همراه با انجام واكسیناسیون جهت پیشگیری از وقوع كوكسیدیوز مورد مطالعه قرار گرفته است.

فهرست مطالب

عنوان

صفحه

فهرست مطالب …………………………………………………………………………………………………………………………….. آ

فهرست جداول…………………………………………………………………………………………………………………………….. ت

خلاصه فارسی………………………………………………………………………………………………………………………………. 1

مقدمه و اهداف پژوهش ………………………………………………………………………………………………………………… 2

1- ارزش غذائی طیور…………………………………………………………………………………………………………………. 2

2- سلامت گوشت طیور……………………………………………………………………………………………………………… 3

3- سرعت رشد………………………………………………………………………………………………………………………….. 3

4- بازده لاشه…………………………………………………………………………………………………………………………….. 3

5-سهولت تغذیه…………………………………………………………………………………………………………………………. 3

6- عدم احتیاج به مرتع……………………………………………………………………………………………………………….. 4

فصل اول:

كلیات…………………………………………………………………………………………………………………………………………… 5

مروری بر بیماری و اپیدمیولوژی كوكسیدیوز…………………………………………………………………………………… 6

تداخل با سایر بیماریها…………………………………………………………………………………………………………………… 7

راههای انتقال كوكسیدیوز………………………………………………………………………………………………………………. 10

عوامل موثر بر انتقال، بروز و شدت بیماری…………………………………………………………………………………….. 12

ایمنی‌شناسی…………………………………………………………………………………………………………………………………. 13

نشانه‌های بالینی ……………………………………………………………………………………………………………………………. 13

تشخیص بیماری……………………………………………………………………………………………………………………………. 14

اهمیت پیشیگری ………………………………………………………………………………………………………………………….. 14

راههای پیشگیری…………………………………………………………………………………………………………………………… 15

الف ـ بهداشت و مدیریت……………………………………………………………………………………………………………. 15

ب ـ ژنتیك………………………………………………………………………………………………………………………………… 15

ج ـ استفاده از داروهای شیمایی…………………………………………………………………………………………………… 16

دـ واكسن‌ها ………………………………………………………………………………………………………………………………. 18

فصل دوم:

مواد و روش‌كار…………………………………………………………………………………………………………………………….. 20

فصل سوم:

نتایج…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 23

الف- میزان دفع ااسیست…………………………………………………………………………………………………………….. 23

ب ـ وزن بدن…………………………………………………………………………………………………………………………….. 23

پ ـ افزایش وزن بدن ………………………………………………………………………………………………………………… 24

ت ـ مصرف غذا ……………………………………………………………………………………………………………………….. 26

ث ـ ضریب تبدیل غذائی…………………………………………………………………………………………………………….. 27

ج ـ میزان تلفات ……………………………………………………………………………………………………………………….. 29

فصل چهارم:

بحث……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 36

خلاصه به زبان انگلیسی………………………………………………………………………………………………………………… 39

منابع…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 40

فهرست مطالب

عنوان

صفحه

جدول شمارة 1: تآثیر استفاده از دارو (كلوپیدول) و واكسن (ایراكوك) برمیزان دفع ااسیست در جوجه‌‌های گوشتی بعد از ایجاد آلودگی تجربی با كوكسیدیا……………………………………………………………………………….. 30

جدول شمارة 2: تاثیر ایجاد آلودگی تجری به كوكسیدیوز و روش كنترل به تنهائی یا به‌صورت توام بروزن بدن و میزان افزایش وزن جوجه‌های گوشتی (گرم)……………………………………………………………………………. 31

جاول شمارة 3: تاثیر آلودگی تجربی به كوكسیدیوز به روش كنترل به تنهائی یا بصورت توام بر میزان مصرف غذا در جوجه‌های گوشتی (گرم)………………………………………………………………………………………………… 32

جدول شمارة 4: تاثیر ایجاد آلودگی تجربی به كوكسیدیوز و روش‌های پیشگیری به تنهائی یا بصورت توام بر ضریب تبدیل غذایی در جوجه‌های گوشتی (گرم /گرم)………………………………………………………………. 33

جدول شمارة 5: تاثیر ایجاد آلودگی تجربی به كوكسیدیوز و روش‌های‌ پیشگیری به تنهائی یا بصورت توام بر میزان تلفات در جوجه‌های گوشتی (درصد) ………………………………………………………………………………. 34

 

برچسب: افزایش كارآییبررسی اثرپروژهپژوهشتحقیقجزوهجوجه های گوشتیدانلود پروژهدانلود پژوهشدانلود تحقیقدانلود جزوهدانلود مقالهمقالهواكسن ضد كوكسیدیوزویتامین A
اشتراک گذاری196توییت123
setare

setare

  • روند
  • دیدگاه ها
  • آخرین
برترین پاورپوینت افت كیفیت و اتلاف آمین در واحدهای تصفیه گاز پالایشگاه – ارزان فایل

برترین پاورپوینت افت كیفیت و اتلاف آمین در واحدهای تصفیه گاز پالایشگاه – ارزان فایل

آگوست 16, 2023
برترین پاورپوینت افزودنی های غذایی – ارزان فایل

برترین پاورپوینت افزودنی های غذایی – ارزان فایل

آگوست 16, 2023
برترین پاورپوینت امام محمد باقر (ع) – ارزان فایل

برترین پاورپوینت امام محمد باقر (ع) – ارزان فایل

آگوست 16, 2023
تحلیل مکانیسم جنوا دورانی

تحلیل مکانیسم جنوا دورانی

0
نقشه موتور خانه

نقشه موتور خانه

0
پلان استخر

پلان استخر

0
برترین پکیج ترم اول زبان فرانسه (آموزش جامع و کامل نحوه‌ تلفظ و خواندن زبان فرانسه)

برترین پکیج ترم اول زبان فرانسه (آموزش جامع و کامل نحوه‌ تلفظ و خواندن زبان فرانسه)

آگوست 23, 2023
برترین آموزش صفر تا صد کسب درآمد از یوتیوب

برترین آموزش صفر تا صد کسب درآمد از یوتیوب

آگوست 23, 2023
برترین پاورپوینت امام محمد باقر (ع) – ارزان فایل

برترین پاورپوینت امام محمد باقر (ع) – ارزان فایل

آگوست 16, 2023
ارزان فایل | دانلود پاورپوینت های درسی و تخصصی تحقیق و مقاله ها

Copyright © 2017 JNews.

Navigate Site

  • خانه
  • فناوری
  • جهان
  • ورزشی
  • درباره ما
  • وبلاگ

Follow Us

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • News
    • Politics
    • Business
    • World
    • Science
  • Entertainment
    • Gaming
    • Music
    • Movie
    • Sports
  • Tech
    • Apps
    • Gear
    • Mobile
    • Startup
  • Lifestyle
    • Food
    • Fashion
    • Health
    • Travel

Copyright © 2017 JNews.

خوش آمدید!

به حساب خود وارد شوید

فراموشی رمز عبور ؟ ثبت نام

ساخت حساب کاربری!

فرم زیر را برای ثبت نام تکمیل نمایید

همه فیلد ها ضروری اند وارد شدن

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفاً ایمیل یا نام کاربری خود را جهت بازیابی رمز عبور وارد نمایید

وارد شدن