دانلود چارچوب و مبانی نظری متابولیسم بافت چربی در بدن با فرمت word
خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه متابولیسم بافت چربی در بدن با فرمت docx در قالب 60 صفحه ورد
مشخصات فایل
تعداد صفحات | 60 |
حجم | 238/934 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | doc |
توضیحات کامل
خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه متابولیسم بافت چربی در بدن با فرمت docx در قالب 60 صفحه ورد بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش
چاقی بعنوان اضافه چربی بدن تعریف می شود ولی از نظر بالینی تعریف آن دشوار است یکی از اندازه گیری های قابل قبول چاقی، شاخص توده بدن (BMI) می باشد BMI از طریق تقسیم وزن بدن شخص به کیلوگرم بر مجذور قد محاسبه می شود اضافه وزن بدن بعنوان BMI بالاتر از kg/m2 25 و چاقی بعنوان BMI بالاتر از kg/m2 30 تعریف میشود(51) لیکن استفاده محض از BMI، بعنوان عامل شناسای چاقی، توزیع چربی بدن یا تفاوت در ترکیب بدن را نمایان نمی سازد(52،53) چاقی در حال رسیدن به نسبتهای اپیدمیک در ایالات متحده می باشد و در سرتاسر جهان رو به افزایش می باشد آمار یک پژوهش که توسط گروه بررسی سلامت جهانی تنظیم شده، ثابت می کند که شیوع چاقی در بین بزرگسالان در سرتاسر جهان از 9/22 درصد در سالهای 1988 تا 1994 به 5/30 درصد در سالهای 1999 تا 2002 افزایش یافته و شیوع چاقی در بین بزرگسالان مبتلا به دیابت بالاست، 7/45 درصد طی سالهای 1988 تا1994 و 8/54 درصد طی سالهای 1999 تا 2002 (54،55) اپیدمی دیابت نوع دو بخاطر افزایش پیوسته در سطوح چاقی می باشد زیرا جامعه ای که دیابت در آن روبه افزایش است، افزایش در چاقی هم دارد و اینکه اضافه شدن وزن یکی از معرف های مقاومت انسولین و دیابت می باشد(56)
فهرست مطالب
چاقی 10
2-2-2- سندرم متابولیک 11
2-2-3- مقاومت انسولین 12
2-2-4- دیابت ملیتوس(نوع دوم) 13
2-2-5- پاتو فیزیولوژی دیابت نوع دو 14
2-2-6- بافت چربی 15
2-2-7- متابولیسم بافت چربی 15
2-2-8- پروتئینهای مشتق از چربی 16
2-2-9- مروری بر دستگاه ایمنی 17
2-2-10- نمای کلی دستگاه ایمنی 17
2-2-10- ایمنی ذاتی و ایمنی اکتسابی 17
2-2-11- سلول های دستگاه ایمنی 19
2-2-12-گلبول های سفید 19
2-2-13- التهاب 21
2-2-14- عوامل محلول در پاسخ های ایمنی 21
2-2-15- سایتوکاین ها 22
2-2-16- اینترلوکین ?1 (?1-IL) 24
2-2-17- فاکتور نکروز کننده ی تومور (TNF) 25
2-2-18- چربی (لیپیدها) 27
2-2-19- اسیدهای چرب 27
2-2-20- اسیدهای چرب امگا-3 28
2-2- 21- EPA،DHA 29
2-2-22- مصرف اسیدهای چرب در رژیم غذایی انسانها 31
2-2-23- چگونگی تاثیر اسیدهای چرب بر دستگاه ایمنی 32
2-2-24- پروستوگلاندین 2E و لکوترین 4L34
2-2-25-4L 34
2-2-26-2PGE 34
2-2-27- اثر امگا-3 بر دستگاه ایمنی 36
2-2-28- مکانیزم اثر PUFAs بر عوامل التهابی 36
2-2-29- تاثیر کوتاه مدت مصرف امگا-3 بر دستگاه ایمنی 40
2-2-30- فعالیت بدنی و مکمل3n- PUFAs 41
2-2-31- تمرینات فزاینده 44
2-3- پیشینه تحقیق
منابع
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود“